Witaj, Gość
Idź na dółS: 123
TEMAT: wskażecie mi drogę a ja i tak zabłądzę
4 Lata, 7 Miesiące temu #467
Re: wskażecie mi drogę a ja i tak zabłądzę _GEN_PRINT
BTW, w Amsterdamie na jednej z ulic dochodzących do Rynku jest (był?) sklep handlujący t-shirtami o podobnej tematyce. Przyznam że nie byłem tam dawno (ostatni raz 8-9 lat temu), w dobie internetu ciężko strzec wzorów -- wtedy (początek lat 90-tych) robił na mnie wrażenie. Np. sylwetka wojaka z kałaszem i w hełmie oraz podpis "Jesus Loves You". U nich także widziałem po raz pierwszy tak ograny teraz symbol jak Adihash z wplecionym listkiem ziela.
W Amsterdamie są teraz dziesiątki takich sklepów, to miasto stało się chyba europejską stolicą fajnych tiszertów. Bardzo wygodnie kupuje się w Internecie, ten kanał sprzedaży niezwykle prężnie się rozwija. Serfowanie można zacząć od legendarnego chrum.com czy witryny butik.pl, gdzie każdy może sobie założyć własny wirtualny sklep z koszulkami.
Pamiętaj, że nawet ukryte emotikony działają
Nzal.
Robert Chwałowski

4 Lata, 7 Miesiące temu #468

zawsze chciałem mieć butik z koszulkami!!!!

otwieram biznes.

pozdrawiam
19

4 Lata, 7 Miesiące temu #471
Jak dla mnie pierwsza wersja helikoptera z poziomymi napisami mimo wszystko jest lepsza. Ten pomysł z "zabija" na helikopterze chyba nie jest trafiony. Surfer wygląda teraz lepiej.
Nzal.
Robert Oleś

4 Lata, 7 Miesiące temu #473
I ja dołożę swoje pięć groszy

Po pierwsze — koszulki są naprawdę fajne.

A teraz kilka drobiażdżków. Dobrze, że uwzględniłeś uwagi Roberta, szczególnie surfer na tym zyskał.

Co do helikoptera — jakoś rozbicie zwrotu bezmyślność zabija trochę mi nie pasuje. Jest jakaś bezmyślność, jest zupełnie osobne słowo zabija. I odziaływanie traci na sile. Uważam, że nie rozbijać i w dodatku złożyć tym samym stopniem.

Ponadto zlepek pary liter BI w zabija według mnie dobrze byłoby ciut rozświetlić, bo w całym słowie jest trochę światła, a B wygląda, jakby coś się do niego przylepiło

To by było na tyle
Małgorzata Dubowiak

4 Lata, 7 Miesiące temu #476
...stanowczo zyskał, jest jasno, wyraziście, dobitnie.

...śmigłowiec stracił, było lepiej! Hasło nad nim dominuje za bardzo.

Czapka?, by nie rzec szapka , obraz plus wysypujący się wojacy kojarzy mi się z uszanką Krasnoj Armii.

I proste skojarzenie takoż: gwiazdy na czapkach...

A przy okazji: fajny byłby biały t-shirt z koszulką "na sobie" albo obydwiema nawet -- obok siebie lub surfer na plecach, a śmigłowiec na piersi.
Nzal.
Filip Modrzejewski

4 Lata, 7 Miesiące temu #479
Macieju, jest super. Coraz lepiej.

Odsunąłbym tylko napis INNYCH nieco w dół, aby chłopcy mieli gdzie skakać, będzie przez to więcej dramatrurgii. Teraz wyglada jaby helikopter stał na podeście ze słowa INNYCH, a lepiej by bylo jakby INNYCH tworzyło poziom "ziemi". Tak mi się przynajmniej wydaje.
Nzal.
Robert Oleś

GóraS: 123